Autoelektrika

service-img

Svećice i kablovi

Svećice su veoma važan deo na motoru vozila. One svoju

Pročitaj više
service-img

Grejači

Grejači se koriste kod dizel motora kao pomoć pri paljenju

Pročitaj više
service-img

Termostati

Zadatak termostata na vozilu je da blokira protok tečnosti za

Pročitaj više

Elektrika spada u najvažnije komponente jednog vozila. Ako je ona neispravna i samo vozilo se smatra neispravnim. Počevši od samog paljenja automobila, odnosno problema sa svećicama i grejačima, sve do pravilnog rada motora koji regulišu termostati. Kvar na elektrici vozila se lako da primetiti i čini vožnju nesigurnom i nebezbednom. Pri prvom simptomu kvara treba otići u servis i proveriti u čemu je problem kako ne bi došlo do većeg kvara.

Za popravku kvara na elektrici vozila potrebno je nekoliko segmenata kako bi ceo proces bio efikasan. Prvo je potrebno ustanoviti u čemu je problem, a za to je potrebna profesionalna oprema za dijagnostiku. Zatim je potrebna stručna osoba koja će na adekvatan način uz pomoć opreme ustanoviti kvar i popraviti ga. I naravno potreban je kvalitetan deo koji će zameniti stari dotrajali.

Prilikom kupovine nekog dela elektrike treba biti pažljiv i odabrati kvalitetan deo, jer loš deo će samo zamaskirati problem koji će se ubrzo vratiti ili će uzrokovati neki drugi. Iz tog razloga u Auto Keš prodavnici delova možete pronaći samo kvalitetne delove renomiranih proizvođača koji su lideri na svetskom tržištu.

U Auto Keš prodavnici auto delova možete pronaći elektro delove kompanije CARGO. U ponudi imamo takođe bendikse i reglere CARGO proizvođača. CARGO je jedan od vodećih svetskih proizvođača delova elektrike na vozilima i njihovi proizvodi se nalaze u prodavnicama širom sveta.