Auto kozmetika

sredstva-za-ciscenje

Auto kozmetika

Auto kozmetika i sredstva za čišćenje su sastavni deo pri čišćenju i održavanju automobila bilo za profesionalnu i ličnu upotrebu.

Paleta od preko tri stotine različitih proizvoda namenjenih pranju, poliranju, čišćenju unutrašnjih delova, osvežavanju, te pomoćnih sredstava, stoji na raspolaganju vlasnicima automobila, kao i profesionalcima, u cilju postizanja vrhunskog izgleda, čistoće, dužeg veka trajanja i poboljšanja performansi vozila.

Auto Keš i naša prodavnica auto kozmetike su Vaš nezobilazan partner prilikom održavanja, zaštite od spoljnih uticaja, ali i prilikom doterivanja vozila i povećanja njegove upotrebne i estetske vrednosti.

Veliki broj inovacija i tehnološka unapređenja proizvoda koja pažljivo prate razvoj auto-industrije, čine da proizvodi iz kategorije auto kozmetike mogu da odgovore na specifične zahteve tržišta, bilo u pogledu proizvoda za održavanje najnovije generacije automobila, ili proizvoda na bazi nove nano-tehnologije proizvodnje sredstava koja sadrže mikro granule za postizanje posebnog sjaja i dugotrajno unapređenje estetske vrednosti starijih automobila.

U Auto Keš prodavnici auto kozmetike možete pronaći LIQUI MOLY aditive, takođe nudimo asortiman WD, teflon i kontakt sprejeva, silikon, kao i belu mast.

Auto kozmetika u  našoj prodavnici:

Turtle Wax – Leather claner, color magic black, zip wax itd.
Arexons – Super protectant – mleko, fast wax, itd.
CarPlan – T-cut color fast, triple wax, itd.
Motip – Bumper sprej, boja za kočion čeljusti, backlight(boja za štop svetla), silicone sprej, engine cleaner, contact clean, lepak u spreju itd.
K2 – Akra-engine cleaner, cockpit spray 750ml, car shampo0 white wax itd.
Happy Color – autolak, sprejevi itd.

 

turtle - kozmetika arexons - kozmetika car-plan - kozmetika

motip - kozmetika k2 - kozmetika happy-color - kozmetika

 

Kupi odmah! Zakaži servis! Poseti nas!