Akumulatori

Akumulatori predstavljaju izvor energije i jedan od vitalnih delova vozila. Bez akumulatora se ne može nigde i ne može se ništa, zato u svakom trenutku treba imati jako pouzdan i ispravan akumulator.

Auto Keš Centar nalazi se u Borči, ali i u Vašem domuPoručite preko našeg WEB SHOP-a i roba će Vam biti dostavljena na kućnu adresu.

Energiju za paljenje vozila pružaju akumulatori, tako da ako je akumulator neispravan automobil postaje nepokretni objekat. Takođe, sva elektronika na vozilu se napaja iz akumulatora, samim tim zavisi od njega. Kvalitetni akumulatori nisu oni akumulatori koji samo rade, već oni koji daju propisane napone i rade na odgovarajući način. Ukoliko vremenski uslovi utiču na akumulator do te mere da ne ispunjava svoje osnovno svojstvo onda taj akumulator nije kvalitetan.

besplatna provera akumulatora

Uložite u sebe

Sigurno Vam se dogodilo nekada da ste imali problem sa akumulatorom, zima, sneg, vergla ali neće da upali, nervirate se i kasnite na posao. Posao ne sme da čeka, a Vama je raspoloženje automatski pokvareno za ostatak dana. Setite se da akumulator u vašem vozilu i nije toliko star ali jednostavno Vas je izdao. U tom trenutku shvatite tu razliku u kvalitetu.

Kupovina kvalitetnog akumulatora nije samo ulaganje u Vaše vozilo, to je ulaganje u Vaše zdravlje, Vaše vreme, a ako između vremena i novca stoji znak jednakosti onda je to i isplativo ulaganje, i način da se u buduće olakša svakodnevnica makar za 1 procenat.

Akumulatori – Osnovna pravila:

  • Akumulator ne sme da ostane bez elektrolita
  • Olovni akumulator ne sme dugo stajati bez dopunjavanja i ne sme se prazniti ispod 1.8 V
  • Ne sme se izložiti jakom strujnom udaru
  • Što je struja punjenja/pražnenja jača to će akumulator posedovati manji kapacitet
  • Prilikom prisustva niskih temperatura kapacitet akumulatora se smanjuje pa se u zimskom periodu javljaju problemi sa akumulatorima
  • Kratak spoj priključaka akumulatora može dovesti do velike opasnosti jer proizvodi varničenje i može uzrokovati –  opekotine, povrede očiju, požare ili eksplozije akumulatora.

 

varta akumulatori

U Auto Keš prodavnici auto kozmetike možete pronaći upravo ono što Vam je potrebno, a to su kvalitetni i dugovečni akumulatori. Živimo u predelu takve klime da zimi temperatura dostiže jako niske vrednosti, u tom trenutku kvalitetan akumulator igra svoju ulogu i od njega zavisi da li će Vaš automobil krenuti ili ostati na parkingu zamrznut.

Akumulatori koji se nalaze u našem asortimanu odgovaraju svim vrstama i markama vozila. U Auto Keš Centru možete pronaći samo akumulatore renomiranih proizvođača koji imaju poverenje naših kupaca.

Proizvođači zastupljeni u našoj prodavnici su:

akumulator sa kablovima za paljenje