Auto kozmetika

Radno vreme
  • Ponedeljak 08.00 - 20.00
  • Utorak 08.00 - 20.00
  • Sreda 08.00 - 20.00
  • Četvrtak 08.00 - 20.00
  • Petak 08.00 - 20.00
  • Subota 08.00 - 16.00
  • Nedelja 08.00 - 13.00

Presvlake za automobile

Presvlake za sedišta imaju više namena i nezaobilazan su detalj u svakom vozilu.

One čine enterijer vozila potpunijim, i u zavisnosti od ukusa vozača dodaju određenu estetsku notu okruženju unutar vozila. Može se dobiti na eleganciji, kao i napraviti pravi sportski izgled enterijera, i tako uklopiti i upotpuniti sa spoljašnjim izgledom vozila, što dosta doprinosi samom izgledu i dopadljivosti.
Praktična namena je naravno zaštita samih sedišta od prašine, fleka i vremena.

Sigurno ste bili u situaciji da niste imali presvlake na sedištima svog vozila a u tom trenutku ste morali da prevezete neku kantu, gajbicu ili neki drugi predmet koji je prethodno stajao na podu garaže ili dvorišta. Ili ste prilikom vožnje morali naglo da zakočite a u tom trenutku je neko od saputnika konzumirao neki napitak i silom inercije je napitak završio po celom sedištu. Tada shvatite da ćete morati posle vožnje da perete sedište i potrošite dosta vremena i truda da skinete fleke koje kvare enterijer Vašeg vozila. Presvlaka bi u tom slučaju bila idealno rešenje jer se može jednostavnim postupkom skinuti i ubaciti u veš mašinu koja će obaviti posao čišćenja umesto Vas. Na taj način ćete uštedeti sebi dosta vremena i truda.

U prodavnici auto kozmetike Auto Keš možete pronaći presvlake po svom ukusu. Nudimo širok asortiman vrsta, boja i dimenzija presvlaka za sve tipove sedišta. Jedna stvar je zajednička svim vrstama a to je kvalitet. Kvalitetnije presvlake će duže trajati i neće brzo gubiti svoju formu i boju.

U ponudi imamo ŠATEKS presvlake za vozila.

Takođe u Auto Keš prodavnici auto kozmetike možete pronaći navlake za volan vrhunske izrade. U ponudi imamo navlake PILOT CLUB.