Delovi za trap

Radno vreme
  • Ponedeljak 08.00 - 20.00
  • Utorak 08.00 - 20.00
  • Sreda 08.00 - 20.00
  • Četvrtak 08.00 - 20.00
  • Petak 08.00 - 20.00
  • Subota 08.00 - 16.00
  • Nedelja 08.00 - 13.00

Amortizeri

Amortizeri predstavljaju jednu od najbitnijih komponenti na vozilu sa stanovišta bezbednosti. Da bi se vozilo kretalo pravilno i prianjalo na podlogu kako treba amortizeri moraju funkcionisati na propisan način i moraju obavljati svoj zadatak kako ne bi došlo do neke neželjene situacije opasne po putnike u vozilu. 

Živimo na prostoru tekve klime da zimi ima dosta snega i na puteve se posipa so, takođe tokom jeseni proleća česte su kiše, sve su to faktori koji utiču na ispravnost i dugotrajnost amortizera. Naravno ništa nije večno, pa tako u svakom slučaju amortizeri imaju neki svoj rok trajanja. Po pravilu amortizere treba zameniti posle pređenih 60 do 80 hiljada kilometara.

Neispravni amortizeri se mogu osetiti tokom vožnje. Ukoliko se vozilo naginje napred pri većim brzinama, gume se preterano troše, vozilo se ponaša neprirodno, odnosno poskakuje ili pravi nepravilne pokrete sve to mogu biti simptomi da sa amortizerima Vašeg vozila nešto nije u redu i da se trebaju prekontrolisati.

Ako Vam je stalo do lične bezbednosti i bezbednosti osoba koje vozite jednostavno je neophodno obratiti pažnju na ovaj vrlo važan deo vozila. Takođe pri kupovini novih amortizera treba obratiti pažnju i izabrati kvalitetne i dugotrajne proizvođača koji poseduju određenu reputaciju.

U Auto Keš prodavnici auto delova Možete pronaći amortizere proizvođača KYB koji je jedan od vodećih proizvođača na svetskom tržištu i predstavlja lidera u razvoju hidraulične tehnologije. Prisutan je na tržištu dugi niz godina i svojim kvalitetom je pridobio poverenje kupaca. BILSTEIN je renomirani proizvođač, poznat po kvalitetu i performansama svojih proizvoda. Vaša vožnja će biti sigurna, prijatna, i Vaš automobil će se kretati putanjom zadatom volanom bez naginjanja i neprijatnih poskakivanja.