Zimske gume, najniže cene

Zimske gume su prema novm zakonu obavezne u periodu od 1. novembra do 1. aprila ukoliko na kolovozu ima snega, leda i poledice. U slučaju da u navedenom periodu nema padavina ili leda, dozvoljena je i upotreba guma koje nisu za zimu.

Sve navedeno je po zakonu, ali verovali ili ne uzrok 70% saobraćajnih nesreća posredno ili neposredno su neadekvatne gume ili put. Pri temperaturama nižim od 7 stepeni rizik od nesreće je veći šest puta nego leti.

Bezbednost u vožnji zimskim gumama obezbeđuje specijalan sirovinski sastav koji u kombinaciji sa lamelarnom strukturom šare pruža optimalno prijanjanje i dobar kontakt gazećeg sloja sa kolovozom.

Test kočenja pokazuje da se vozila sa letnjim gumama pri brzini od 50 km/h na putu zimi zaustavljaju tek posle 43 m bez obzira na šaru. Sa zimskim gumama trag je 35 metara.

ABS i ESP, kao bezbednosni sistemi, funkcionišu najbolje u kombinaciji sa adekvatnim gumama, ali na temperaturama nižim od 7 stepeni sa letnjim gumama ni oni ne pomažu.

Pogledajte video „Zimske gume vs Letnje gume: Istina“

Auto Keš nudi Vam širok asortiman zimskih guma za Vaše vozilo. Zimske gume možete kupiti putem internet prodavnice ili poručuti na telefon 011/3328-501.

Ukoliko naručite do 15 časova, Vaše zimske gume će biti isporučene u roku od 2 radna dana.
Cena isporuke: 2 gume – 700 RSD, 4 gume – 1500 RSD

Ako u roku od 14 dana niste zadovoljni gumama, nekorišćene gume možete vratiti i mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

AKCIJA ZIMSKE GUME!!!

4 KUPIŠ – BESPLATNU ZAMENU DOBIJEŠ

baner-zimske-gume-zamena

Kupovinom 4 zimske gume dobijate BESPLATNU zamenu guma kao i besplatan pregled vašeg automobila.

Kupi odmah! Zakaži zamenu! Poseti nas!