Poliranje farova

Verovatno ste nekom prilikom vozili kroz mrkli mrak i pomislili da bi svetlost vaših farova trebala da bude veće jačine, a sijalice ste menjali relativno skoro. Onda pogledate te iste farove i zaključite da svetlost ne može da prolazi baš najbolje kroz njih jer je vreme učinilo svoje i materijal od kog su napravljeni je postao skoro mat boje od raznih spoljnih uticaja. Dobra vest je – ne morate kupovati nove farove, već se stari mogu ispolirati i izgledati skoro kao novi.

Poliranje farova - Auto Keš Borča

Što se tiče same efikasnosti farova ona je najveća kada svetlost koju emituje sijalica prodire kroz prednju stranu fara u velikoj količini i osvetljava put ispred, međutim vremenom deo svetlosti ostaje zarobljen u faru jer prednja strana promeni svoju boju i propusnu moć. Tu je neophodno uraditi poliranje farova kako bi im se vratio stari sjaj. Ova metoda takođe doprinosi i estetskom značaju Vašeg vozila.

 

Zašto ne pokušavati poliranje farova u sopstvenoj režiji ?

 

Većina vozača će pomisliti da je poliranje farova lak posao, da nije nikakva nauka i da to mogu da urade nekom metodom koju su pronašli na internetu ili nekim ultra sredstvom koje „samo polira farove“. Istina je da nije komplikovan proces poput odrađivanja velikog servisa na primer, ali poliranje farova zahteva stručnost, iskustvo, i odgovarajuću opremu i sredstva. Krajnji rezultat može biti još gori u odnosu na situaciju koja je bila pre bilo kakvog rada ukoliko poliranje radi nestručna osoba.

Poliranje farova - Auto Keš Borča

Auto Keš Servis u svom timu ima stručno i iskusno osoblje koje će farovima Vašeg ljubimca vratiti pun sjaj na najbolji mogući način. Rezultati će biti očigledni, a Vi ćete biti zadovoljni, i to po veoma pristupačnoj ceni od 1600 dinara.

Adresa

Auto Keš Centar Borča
Valjevskog odreda 104,
11211 Beograd – Borča
office@autokes.com

Prodavnice

Prodavnice: 011/3328-501
Pon. – Petak: 8:00 – 20:00h
Subota: 8:00 – 16:00h
Nedelja: 8:00 – 13:00h

Servis

Pon. – Petak: 8:00 – 17:00h
Subota: 8:30 – 16:00h
Nedeljom: ne radi
Servis: 011/2960-662