Mehanika

Auto Keš - Auto Servis - Mehanika

Mehaničarski radovi spadaju u najzahtevnije i najozbiljnije vrste radova na vozilu. Motor je upravo ono što vozilu pruža mogućnost da se kreće, iz tog razloga motor je najznačajnija komponenta u čitavoj kompoziciji.

Kada vozilu nešto nedostaje u smislu lošeg rada motora ili lošeg načina dobijanja snage od motora na scenu stupa automehaničar čiji je zadatak da prvo otkrije šta je uzrok problema a zatim da problem reši tako što će popraviti ili zameniti neki deo.

Dijagnostika je prvi i ključni deo posla. Ako se odmah utvrdi precizno šta je u pitanju dalje sledi samo rutinska popravka. Detektovanje kvara samim tim nije jednostavan posao i zahteva nekoliko stvari. Prva stvar je kvalitetna profesionalna oprema pomoću koje se može kvar pronaći kao i odgovarajući alat kojim se kvar otklanja. A druga stvar je stručna i iskusna osoba koja će u što kraćem vremenskom roku na odgovarajući način pronaći i otkloniti kvar.

Sigurno Vam se desilo nekom prilikom da ste otišli kod mehaničara koji je ustanovio kvar i otklonio ga ali se nakon nekog vremena problem opet javio na istom ili možda na nekom drugom mestu što je posledica nestručnog obavljanja posla. Kada je u pitanju mehanika na vozilima tu nema kompromisa i problem se mora rešiti na vrhunskom nivou kako ne bi došlo do dodatnih poteškoća.

 

mali servis

veliki servis

 

 

 

 

 

 

 

Auto Keš servis nudi Vam automehaničarske usluge kojima ćete biti zadovoljni i Vi i Vaše vozilo. Naša politika kvaliteta ne dozvoljava nam da nestručna lica obavljaju bilo koju vrstu posla pa tako ni ovaj.

Naš servis će dijagnostikovati kvar i otkloniti ga u što kraćem roku bez obzira na marku i godište Vašeg vozila. Radimo zamenu delova svih marki automobila, a u Auto Keš radnji auto delova nudimo kvalitetne delove po povoljnim cenama. Ukratko, kod nas imate sve na jednom mestu.

Znamo da je vreme postalo od neprocenjivog značaja za svakog pojedinca pa u skladu sa tim se trudimo da u rekordnom roku obavimo posao za koji nas angažujete i na obostrano zadovoljstvo rešimo postojeći problem.

Adresa

Auto Keš Centar Borča
Valjevskog odreda 104,
11211 Beograd – Borča
office@autokes.com

Prodavnice

Prodavnice: 011/3328-501
Pon. – Petak: 8:00 – 20:00h
Subota: 8:00 – 16:00h
Nedelja: 8:00 – 13:00h

Servis

Pon. – Petak: 8:00 – 17:00h
Subota: 8:30 – 16:00h
Nedeljom: ne radi
Servis: 011/2960-662