Dijagnostika

Auto Keš - Auto Servis - Dijagnostika

Na modernim vozilima elektronika postaje sve važniji faktor i bez nje praktično vozilo ne može da funkcioniše. Elektronika mnogo olakšava upravljanje vozilom, doprinosi na komforu i funkcionalnosti ali ima tu manu da su mnoge stvari od nje zavisne tako da mora da funkcioniše gotovo savršeno.

Počevši od paljenja vozila, osvetljenja, audio i video uređaja, do komandi za podizanje stakala, pomeranje retrovizora i raznih drugih funkcionalnosti. Što se ovog segmenta tiče može se reći da je veoma prisutan u životnom veku jednog vozila i mora se voditi računa kako se koristi, održava i kome se dopušta na održavanje.

U nekom trenutku Vašeg vozačkog iskustva sigurno se desilo da se prilikom paljenja automobila ili vožnje uključi neka lampica a vi ne znate zbog čega. Znate da je to neki signal da nešto treba proveriti ali ne znate šta tačno i na koji način. Preporuka je da se u ovakvoj situaciji ništa ne prepušta slučaju već da se vozilo podvrgne kontroli stručnih lica. Prvo je potrebno dijagnostikovati kvar a to je moguće kvalitetno uraditi samo uz pomoć modernih alata i višegodišnjeg iskustva u ovom poslu. Nakon toga potrebno je otkrivenu grešku otkloniti, odnosno vešto zameniti određeni deo. Svako može da proba da obavi ovaj deo posla, ali samo osoba koja je stručna može na pravi način da reši problem i tako isključi mogućnost daljeg pojavljivanja problema.

 

Auto Keš servis poseduje svu modernu opremu za dijagnostikovanje kvara na elektronici na vozilima, kao i stručan kadar koji će problem vašeg vozila otkloniti u što kraćem vremenskom roku.

Mi nudimo široku lepezu usluga u oblasti auto elektrike za sve marke vozila nezavisno od starosti. Takođe u Auto Keš prodavnici auto delova mogu se naći svi delovi koji su potrebni za eventualnu zamenu na nekom vozilu. Počevši od alnasera, alternatora, bobine i svećica, do grejača, sijalica, kablova, osigurača i svih ostalih delova neophodnih za potpuno funkcionisanje jednog vozila.

Adresa

Auto Keš Centar Borča
Valjevskog odreda 104,
11211 Beograd – Borča
office@autokes.com

Prodavnice

Prodavnice: 011/3328-501
Pon. – Petak: 8:00 – 20:00h
Subota: 8:00 – 16:00h
Nedelja: 8:00 – 13:00h

Servis

Pon. – Petak: 8:00 – 17:00h
Subota: 8:30 – 16:00h
Nedeljom: ne radi
Servis: 011/2960-662