Patosnice za kola

patosnica

Patosnice za kola

Patosnice imaju dve uloge u kabini vozila, praktičnu i estetsku.

Patosnice - Auto Keš Web Shop

Naručite patosnice za vaš automobil odmah – Auto Keš Web Shop!

Praktična primena predstavlja zadržavanje  prljavštine, snega, kiše i blata sa obuće vozača i putnika. Značaj leži i u tome što onemogućavaju prodiranje vlage sa obuće do poda vozila i održavaju ga čistijim.

Druga uloga je estetske prirode. Patosnice uklopljene u određeni enterijer vozila utiču na celokupan utisak o dopadljivosti celokupne unutrašnjosti vozila.

 

Vrste patosnica

Postoje gumene i tepih patosnice. Gumene su svakako praktičnije iz razloga što bolje zadržavaju prljavštinu i jednostavnije su za čišćenje, dok se tepih patosnice nekada bolje uklapaju u celokupan enterijer vozila. Ako se ipak ne možete odlučiti između ove dve vrste tu je kompromis u vidu tepih/gume patosnica koje su napravljene kombinovanjem materijala.

 

andromeda

Verovatno Vam se desilo da prilikom loših vremenskih uslova uđete u svoje vozilo užurbano ne razmišljajući o tome šta ste sve uneli zajedno sa sobom na svojoj obući. Nakon nekoliko dana kada krenete da čistite unutrašnjost vozila primetite gomilu prljavštine na podu i setite se trenutka kada ste je uneli. Zatim morate potrošiti dosta vremena i truda na čišćenje poda. Taj problem može Vam vrlo jednostavno rešiti patosnica koja će svu prljavštinu sakupiti i jednostavnim izbacivanjem i pranjem patosnice oslobodili ste se uljeza iz svog vozila.

U Auto Keš prodavnici auto kozmetike možete pronaći patosnice svih tipova i dimenzija, odgovarajuće za sve vrste i marke vozila. U asortimanu imamo široku lepezu praktičnih patosnica koje će Vam prilikom čišćenja enterijera uštedeti dosta vremena i truda.

Proizvođači zastupljeni u našoj prodavnici:

– MICHELIN
– ANDRO-MEDA
– SIRIUS

Kupi odmah! Zakaži servis! Poseti nas!