Brisači – Metlice – Auto

brisači

Brisači – Metlice – Auto

U slučaju loših vremenskih prilika kvalitet brisača dolazi do izražaja i u tom trenutku oni dobijaju važnu ulogu. Vidljivost kroz prednje i zadnje staklo vozila u tom trenutku zavisi isključivo od brisača koji uklanjaju vodu ili sneg sa njih. Brisači takođe u ovakvoj situaciji igraju i bezbednosnu ulogu jer ako je vidljivost loša povećava se rizik od potencijalne nezgode, a dolazi i do prevelikog usporavanja saobraćaja što opet može dovesti do određenih loših posledica.

Našu ponudu metlica brisača možete pogledati i naručiti online na našem WEB SHOP-u.

Kvalitetni brisači se izrađuju od materijala vrhunske izdrade i sastava. Guma koja se nalazi na delu brisača koji je u kontaktu sa staklom mora imati takav sastav da je otporna na velike temperaturne razlike i ne gubi svoju formu vremenom kako bi što bolje prianjala i ostavljala za sobom kristalno čist pogled. Nosivi deo brisača mora biti krut i ne sme menjati svoj oblik prilikom razlike u temperaturi i pod pritiskom veće količine padavina.

U Auto Keš prodavnici auto kozmetike možete pronaći brisače svih dimenzija i tipova za sve vrste i marke vozila. Što je najvažnije svi brisači su pravljeni po visokim standardima i prošli su opsežne kontrole kvaliteta.

Kupi odmah! Zakaži zamenu! Poseti nas!