Prodavnica Auto Delova

Auto Kes - Prodavnica Auto Delova

Prodavnica Auto Delova

Auto Keš prodavnica auto delova bavi se prodajom auto delova za sve marke vozila, bez obzira na godine starosti. Poslujemo uspešno dugi niz godina i možemo se pohvaliti da smo vremenom postali auto centar broj jedan na levoj obali Dunava, i to zahvaljujući Vama i Vašem poverenju.

Naša politika kvaliteta ne dozvoljava nam da našim kupcima nudimo delove koji ne zadovoljavaju svetske standarde i koji nisu napravljeni od strane proizvođača koji su lideri na tržištu. S toga, nudimo najkvalitetnije delove na tržištu po pristupačnim cenama.

Naše stručno osoblje će rado prodiskutovati sa Vama o Vašem problemu, odnosno potrebama, i zajedno pronaći najbolje rešenje za Vas. Uvek možete dobiti savet šta je najbolje za Vaše vozilo, odnosno koji deo je odgovarajući.

Auto Keš prodavnica auto delova nudi širok asortiman delova koji pokriva svaki detalj Vašeg vozila, pored auto delova u ovoj radnji možete pronaći i sredstva koja potpomažu rad vozila i vrše jako bitnu ulogu u pravilnom funkcionisanju čitavog sistema, a to su ulja i maziva.

Mi smo delove razvrstali u sledeće kategorije:

→ GUME
→ ULJA I MAZIVA
→ MOTORNA GRUPA
→ MENJAČKA GRUPA
→ KOČNIONI SISTEM
→ TRAP – VEŠANJE
→ ELEKTRIKA

Adresa

Auto Keš Centar Borča
Valjevskog odreda 104,
11211 Beograd – Borča
office@autokes.com

Prodavnice

Prodavnice: 011/3328-501
Pon. – Petak: 8:00 – 20:00h
Subota: 8:00 – 16:00h
Nedelja: 8:00 – 13:00h

Servis

Pon. – Petak: 8:00 – 17:00h
Subota: 8:30 – 16:00h
Nedeljom: ne radi
Servis: 011/2960-662