Akcija

Akcija

Auto Keš Centar pored svojih redovnih usluga i proizvoda svojim mušterijama daruje razne akcije i poklone u sklopu određene usluge ili kupovine.

Ukoliko se odlučite da nam poklonite Vaše poverenje, mi ćemo Vam pripremiti prikladan poklon u vidu nekog proizvoda ili usluge. Spisak akcija, odnosno poklona je dugačak, a neki od njih možete dobiti ukoliko Vaše vozilo dovezete u naš servis.

Politika naše firme je da je zadovoljna i srećna mušterija najbolja mušterija i mi se trudimo da tako bude i ostane.

Srećni kupci - Auto Keš

NAPOMENA: Određenu uslugu ili poklon možete dobiti u sklopu neke usluge ili kupovine u Auto Keš Centru.

Za više informacije kontaktirajte nas ili posetite Auto Keš Centar.

 

linijaUkoliko se odlučite da mali servis Vašeg automobila odradi osoblje Auto Keš servisa, pored toga što će servis biti besprekorno urađen, dobićete na poklon i okvir za tablice.

Auto Keš Borča - okvir za tablice - akcija

linija

Pneumatici su praktično jedina veza vozila sa putem, tako da oni moraju biti ispravni i pritisak u njima mora biti u okviru propisanih vrednosti. Iz tog razloga redovna kontrola je neophodna. Auto Keš servis nudi vam kontrolu stanja pneumatika i po potrebi dopunjavanje vazduhom.

Gume - Pneumatici - Auto Keš

linija

Kočnice su najvažniji element na vozilu što se tiče bezbednosti i one moraju da budu u besprekornom stanju. Auto Keš servis nudi Vam kontrolu kočionih pločica vašeg vozila. Pločice predstavljaju potrošni materijal i poželjno je kontrolisati ih i zameniti na vreme.

Kočione pločice - Auto Keš

linija

Diskovi su takođe sastavni deo kočionog sistema vozila, pa moraju biti totalno ispravni kako bi kočenje bilo bezbedno. Auto Keš servis u okviru akcije nudi svojim vernim mušterijama besplatnu proveru diskova.

Disk kočnice - Auto Keš

linija

Da bi bili bezbrižni kada parkirate Vaše vozilo u nekoj strmoj ulici ono mora imati ispravnu ručnu kočnicu, odnosno paknovi moraju da obavljaju svoju funkciju. Auto Keš servis će besplatno obaviti kontrolu paknova ručne kočnice vašeg vozila.

Paknovi ručne kočnice - Auto Keš

linija

Kada govorimo o vešanju tu treba biti jako obazriv jer se može desiti da izgubite kontrolu nad vozilom ukoliko se desi da neki deo popusti. Redovna kontrola amortizera je obavezna, Auto Keš servis Vam nudi pogodnost pregleda amortizera na vozilu.
Amortizer - Auto Keš

linija

Spone, kugle i ramena su potrošni delovi na vozilima, pogotovo na našim putevima gde se često mogu pronaći rupe koje mogu ozbiljno oštetiti trap vozila. Auto Keš servis proverava ove komponente uz određene popravke i na taj način uliva sigurnost u vašu vožnju jer će te znati da je vožnja bezbedna ukoliko su ovi delovi ispravni.

Spona - Auto Keš

linija

Motorno ulje predstavlja jednu od najbitnijih stavki prilikom provere osnovnih svari kod motora. Ulje ima funkciju da podmaže pokretne delove motora kako ne bi došlo do brzog trošenja ili oštećenja. Auto Keš servis će proveriti ulje u motoru Vašeg vozila, a to se odnosi na nivo i kvalitet.
Provera motornog ulja - Auto Keš

linija

Kao što je već pomenuto, kočnice predstavljaju bezbednosno najvažniju komponentu vozila. U skladu sa tim ne bi bilo poželjno da zakažu u nekom trenutku. Kočiono ulje odigrava veoma važnu ulogu i neophodno je da bude dovoljnog nivoa i kvaliteta. Takođe prisustvo vlage u ulju mora se kontrolisati kako ulje ne bi izgubilo svoje svojstvo. Auto Keš servis vrši proveru kočionog ulja u vašem vozilu besplatno kao poklon uz neke usluge vezane za kočioni sistem.

Kočiono ulje - Auto Keš

linija

Da bi servo uređaj na vozilu funkcionisao na odgovarajući način nivo ulja servo uređaja mora biti odgovarajući. Auto Keš servis nudi besplatnu proveru nivoa ulja servo uređaja kao dodatak uz određenu uslugu vezanu za upravljački sistem vozila.

Volan - Auto Keš

linija

Rashladna tečnost obavlja veoma važnu ulogu u sistemu jednog vozila. Auto Keš servis obavlja proveru nivoa rashladne tečnosti, kao i kvaliteta.

Rashladna tečnost - Auto Keš

linija

U trenutku kada vam se pogled zamuti zato što je vetrobransko staklo vašeg vozila zaprljano normalno uključite prskalice i brisačima obrišete. Ali ako je tečnost za pranje stakla potrošena doživećete takvu neprijatnost i bezbednost se može dovesti u pitanje ako je staklo mnogo zaprljano. Auto Keš servis u sklopu određenih popravki na vašem vozilu proverava nivo tečnosti za pranje stakala u vašem vozilu.

Brisač - Auto Keš

linija

Ako akumulator na vašem vozilu nije ispravan teško da ćete stići daleko na taj način. Auto Keš servis vrši proveru ispravnosti akumulatora pomoću profesionalnog uređaja, kao i pregled punjenja reglera. Ovakva provera će obezbediti sigurnost za vaše vozilo što se tiče ispravnosti akumulatora.

Akumulator - Auto Keš